(DK) Abonnement og betalingskort: Sådan finder du det i Meneto

Når du er blevet kunde hos Meneto beder vi dig om at indsætte et betalingskort, som vi kan trække det månedlige abonnement fra.

I tilmeldingsflowet beder vi dig om at indtaste vigtige oplysninger for at du kan blive kunde i Meneto.

Derfra ved vi godt, at der kan ske en ændring i dit virksomhedsforhold forstået på den måde, at du fx skifter bank og dermed også kortet tilknyttet din bankkonto. Når det sker skal du opdatere det i Meneto så du ikke får påmindelser om udestående regninger fra os.

Step 1: Log ind i mit.meneto.com

Start med at logge ind på mit.meneto.com med din email og adgangskode som du oprettede i starten. Har du glemt din adgangskode kan du klikke på "Glemt adgangskode" på forsiden.

Når du er logget på bliver du typisk mødt af forsiden (som vist nedenfor):

Step 2: Klik på Indstillinger ⚙ i bunden af menuen

Herefter klikker du på Indstillinger som fremgår i den nederste del af menuen i venstre side og gemmer sig bag det, der ligner et lille tandhjul som vist nedenfor.

Step 3: Find Abonnement i menuen

For at tilgå dit abonnement skal du huske at være klikket ind på Virksomhed (den der er blå firkant omkring) for at du bliver præsenteret for undermenuerne.

Så længe du er en aktiv kunde hos Meneto vil du i Abonnement kunne se dine månedlige faktura (dem bogfører vi automatisk) og du kan se, hvilket abonnement du har på nuværende tidspunkt - og ikke mindst, hvilket betalingskort, der er tilknyttet.

Herunder kan du se, hvordan det ser ud når du klikker ind på Abonnement:

Hvis du er i tvivl om hvordan du ser dit abonnement og hvad pris du betaler om måneden kan du altid tilgå det inde på vores webapplikation.

Har du spørgsmål til dit abonnement eller opdatering af betalingskort, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 78 77 33 66 eller på hello@meneto.com.