(DK) Bankintegration i Meneto

Sådan integrerer du din bank i Meneto

Forbind dit regnskab med din bank

Du kan integrerere din bank nemt med Meneto. Følg de få trin nedenfor - så er du i gang.


Sådan kommer du i gang

Log på mit.meneto.com og herefter klik på "Bank" i menuen ude i venstre side. Du kan også klikke på "Forbind din bank", når du er på overblikssiden. 

Step 1: Klik på Bank i menuen eller på Forbind din bank:
bank og forbind bank
 
Klikker du på Bank skal du klikke yderligere videre på Bankforbindelser, som vises oppe i højre hjørne på siden:
bankforbindelser
 
Step 2: Forbind til min bankkonto
Nu er du klar til at forbinde din bankkonto til Meneto. Du skal nu vælge, hvilken bank du har og klikke på "Fortsæt til log ind" herefter. 
Du skal være opmærksom på, at den konto du vælger skal opfylde følgende krav:
1) Erhvervskonto
2) Mobil adgang skal være givet på forhånd (Dette gør du i din bank sådan at du kan vælge den på vores platform)
3) Du må ikke vælge din privatkonto. Kommer du til at forbinde den ved en fejl, skal du afbryde forbindelsen igen ved at klikke på afbryd forbindelse
4) Har du mere end én erhvervskonto, som der skal forbindes til så skal de oprettes i kontoplanen. Når det er gjort kan du herefter vælge kontiene særskilt i rullegardinet at forbinde til. For at få det oprettet skal du skrive til os på hello@meneto.com
 
📣OBS: Ved bankskifte skal du være opmærksom på følgende: 
Du kan ikke oprette forbindelse til den nye bankkonto, som almindeligvis, på konto 5710 i kontoplanen. 
Har du for nylig skiftet bank skal du skrive til os på hello@meneto.com eller ringe til vores hovednummer 78 77 33 66 så vi kan oprette en ny konto i regnskabet til dig, så du kan få banken forbundet korrekt. 
 
Har du Danske Bank Erhverv, Nordea Erhverv, Alm. Brand Erhverv eller Arbejdernes Landsbank Erhverv skal du huske at vælge dén type i banklisten, ellers kan du ikke logge ind på næste side.
 

 Step 3: Log ind med MitID / servicekode

Du er nu nået til denne skærm i processen med at forbinde din bank til Meneto. Du skal bruge dit Erhvervs MitID til at logge ind og hvis du har Danske Bank skal du ofte bruge din servicekode som adgangskode. Har du glemt koden kan du finde den i netbank sædvanligvis.

Step 4: aiia forbinder din konto med Meneto

Når du er igennem log ind så skal aiia (tidligere Nordic API Gateway) oprette forbindelsen mellem din bank og vores platform. Du skal meget gerne blive sendt retur til Meneto, enten på bankforbindelsessiden, hvor der står "Din bank er nu forbundet" eller til forsiden (overblik). 

Hvis du herefter er i tvivl om alt er som det skal være klikker du blot endnu engang på Bank i menuen og herefter Bankforbindelser - her vil du se om din bank er forbundet korrekt.


*Får du en fejlmeddelelse når du kigger på din bankintegration så skal du afbryde forbindelse og forbinde din bank på ny for at forbindelsen er oprettet korrekt igen. Du skal blot følge de foregående trin når du har klikket på afbryd forbindelse.

 

Step 5: Læn dig tilbage 

 

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du skrive til os på hello@meneto.com eller ring på 78 77 33 66.