(DK) Sådan eksporterer du en saldobalance fra et tidligere regnskabsprogram

Når du starter op i Meneto skal vi ofte bruge nogle data fra dit tidligere regnskabsprogram. Typisk skal vi bruge en saldobalance. Vi har lavet en videoguide, der viser, hvordan du eksporterer din saldobalance fra 3 populære regnskabsprogrammer.

e-conomic

HubSpot Video

Billy

HubSpot Video
HubSpot Video

Dinero

HubSpot Video

Excel
Hvis du har lavet dit regnskab i Excel, så sender du blot filen med regnskabet til os. Derefter kigger vi dit regnskab igennem og vendertilbage, hvis forklaring er nødvendig