(DK) Guide til Månedlig Salgsrapport

Her viser vi hvordan du udfylder den månedlige salgsrapport.

Introduktion

Til at udfylde salgsrapporten har vi lavet en skabelon. Skabelonen er generisk, så den passer uanset om du bruger MobilePay, Zettle, Klikbook, Stripe, Paypal, Paylike, YourPay, Bambora.

Eksemplet i guiden

Der tages i denne guide udgangspunkt i en virksomhed, der har MobilePay og Bambora som betalingsløsninger. Disse skal indtastes i samme salgsrapport

Step 1

 • Download og åben Excel-filen Salgstemplate.xlsx.
 • Derudover åbnes din betalingsløsning i din browser. I dette tilfælde har vi lagt tallene for Mobilepay og Bambora sammen, som det ses på Figur 3.

  Herunder kan du se, hvilke tal du skal bruge til rapporten.


Figur 1(MobilePay-billede): Side med total overførsler/udbetalinger fra MobilePay.

Figur 2 (Bambora-billede): Side med Total af månedlige overførsler/udbetalinger fra Bambora.


Step 2

Herfra skal du aflæse værdierne fra oversigterne fra salgsrapporten. Her har vi MobilePay-billede og Bambora-billede. De værdier skal over i skabelonen, som vist nedenfor i Figur 3.

 1. I feltet ved Pil-1 i skabelonen, er der indsat "Total Salg" fra MobilePay-billede lagt sammen med "Omsætninger i perioden", altså feltet ved Pil-2 på Bambora-billedet.
  1. Regnestykker er:   14.339 kr + 10.050 kr = 24.389 kr
 2. I feltet ved  Pil-1 i Skabelonen, er der indsat den del af salget, der er moms. I dette tilfælde er alt vores salg med moms.
  1. Rengestykket er:   24.389 kr * 20% = 4877,80 kr.
 3. I feltet ved Pil-3 i skabelonen, er der indsat negative tal, da der er tale om udgifter. "Gebyrer" fra MobilePay-billedet  er lagt sammen med feltet ved Pil-2 på Bambora-billedet, altså "Transaktionsgebyr Babora Grow".
   1. Regnestykker er:   (-62,5 kr) + (-299 kr) = -361,5 kr.

    Salgsrapport MobilyPay og Bambora (1)
   
 4. I feltet ved  Pil-4 i Skabelonen er der indsat "Trådløs terminal" fra MobilePay-billedet på -250kr sammenlagt med på -62,5kr fra "Moms 25%" fra feltet ved Pil-4 på Bambora-billedet.
  1. Regnestykket er:   (-62,5 kr) + (-250 kr) = -312,5kr
 5. I feltet ved Pil-5 i Skabelonen indsætter vi momsen aflæst fra feltet ved Pil-4 på Bambora-billedet på - 62,5kr.

Nu er vi færdige med at udfylde salgsrapporten og har skrevet det info ind, som vi har tilgængeligt. Det er ok, at der er tomme felter, da skabelonen er generisk for flere betalingsløsninger, flere virksomhedstyper i forskellige markeder.


Step 3

 1. Tryk Filer i Excel. Tryk gemsom ved Pil 1.
 2. Tryk her for at få listen frem.
 3. Tryk på PDF.
 4. Tryk på Gem. Nu har du en PDF og denne skal uploades her: 

Upload Månedlig Salgsrapport

 


Har du spørgsmål til udfyldning af Salgsrapport, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 78 77 33 66 eller på hello@meneto.com