Hvordan opretter jeg en faktura?

• Klik på Salg

Screenshot (3)-2

• Vælg herefter Opret faktura oppe i højre hjørne

Screenshot-Feb-09-2021-01-13-07-26-PM

• Vælg en kunde eller opret en kunde
  • Vælg et produkt eller opret et produkt
  • Indtast evt. en beskrivelse, og indtast derefter antal og beløb
  • Du kan give rabat på en linje. Hvis du ønsker det, skal du klikke på %-tegnet. Du bestemmer selv om det er procent-rabat eller et bestemt beløb.
  • Du kan nemt tilføje en ekstra linje, ved at vælge 'Tilføj linje', hvis der er mere, du skal tilføje til fakturaen
  • Du kan tilføje en PDF eller et billede til din fakturalinje ved at klikke på “Vedhæft PDF eller billede”
  • Du sætter betalingsfristen i øverste højre hjørne.
  • Tryk Godkend, når du er færdig.

Screenshot (1)-3

• Du kan vælge, om du vil sende fakturaen som e-mail eller gemme den som PDF på din computer.