(DK) Hvordan ser jeg mine regnskabstal?

Herunder kan du se, hvordan du finder dine regnskabstal i Meneto og hvordan, du eksporterer data fra vores platform.

Step 1: Log ind på mit.meneto.com

Først skal du logge ind for at kunne se dine regnskabstal. Når du har gjort det så skal du klikke på Rapporter i sidemenuen, som vist nedenfor:

rapporter 1

Step 2: Klik på Saldobalance

Herefter bliver du præsenteret for 6 undermenuer, som hver især giver dig indblik i dit regnskab.

Klikker du på Saldobalancen får du de mest gængse regnskabstal, som viser dig, hvordan det går her og nu i dit regnskab. 


rapporter 2

Ønsker du at eksportere saldobalancen skal du klikke oppe i højre hjørne på skærmen. Der kan du vælge om det skal være som pdf, excel eller en anden fil.


Step 3: Ændr periode i saldobalancen

Du kan også vælge hvilken periode, du specifikt vil se, samt hvilke periode du vil sammenligne med. Det gør du i dette modul, der er foroven i saldobalancen:

rapporter 3


Step 4: Eksportér saldobalance

Du kan eksportere saldobalancen, eller anden regnskabsdata, hvis du skulle få brug for det til f.eks. et lån i banken.

Så gør du det nemt ved at klikke på Eksporter i højre hjørne, og så klikker du på den ønskede gemme funktion. 

rapporter 4

Step 5: Eksportér data

Det er også muligt, at eksportere anden data fra vores regnskabsprogram. Der skal du blot klikke på Eksport som er den sidste undermenu under Rapporter.

rapporter 5

Vi anbefaler, at eksportere en af hver regnskabsdata for regnskabsåret og gemme. Der er de samme muligheder herunder for at vælge periode og filtype, som du ønsker at gemme.


Step 6: Læn dig tilbage

Når du har fundet det data du skal bruge og fået det eksporteret som den filtype du ønsker, så kan du blot læne dig tilbage.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til, hvordan du eksporterer regnskabsdata eller hvordan du finder dine regnskabstal, er du altid velkommen til at kontakte os på hello@meneto.com, ringe på 78 77 33 66 eller skrive til os på chatten.