Opsæt din integration til SKAT

I Meneto har du nu mulighed for at integrere dit regnskab med SKAT, så du automatisk kan indberette din moms og holde dig ajour med dit momsregnskab. Læs, hvordan du sætter det op.

Sådan gør du:

• Login på din Meneto-bruger
  • Vælg Moms
  • Klik på Momsopgørelse

momsintegration (1)

• Klik på Opret forbindelse til skat.dk i højre kolonne
  • Klik på Opret forbindelse i boksen, der kommer frem
  • Du bliver nu sendt til TastSelv Erhverv

12221

• Inde hos TastSelv Erhverv klikker du på Profil
  • Klik på Rettigheder til TastSelv
  • Klik på Autoriser revisor m.fl.
  • Vælg NemVirksomhed - adgang for regnskabssystemudbyder under Rettigheder
  • Udfyld dit CVR-/SE-nr og tryk Gem

5415413

Nu har du tilknyttet dit regnskab i Meneto med SKAT.

Har du spørgsmål til vores integration med SKAT, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 78 77 33 66 eller på hello@meneto.com