(DK) Integrationsoversigt

Webshops, betalingsløsninger, CRM/booking, projektstyring, POS og andre

Vi arbejder løbende på at sikre integrationer med de systemer som kan lette din administration, og samtidigt sikre mere korrekt data til os.

På nuværende tidspunkt tilbyder vi en serie integrationer der alle sikre en nemmere hverdag for dig! Vi arbejder ud fra det synspunktet, at kan dine systemer integreres med Meneto: Så skal det integreres med Meneto.

Fremgangsmetode på opsætning af integrationer
Ved alle gratis integrationer har du som hovedregel blot behov for at vi genererer en API-nøgle til dig. Denne skal du herpå indsætte i det pågældende system
Ved betalte integrationer, skal Meneto som ofte ind og sikre opsætning, og hertil indsætte API-nøgle.
Uanset hvilken form for integration du ønsker at lave, skal du tage fat på os, så vi kan sikre at den er opsat korrekt, og fungerer efter hensigt.

OBS! Dette gør sig ligeledes gældende hvis du selv får bygget en integration, eller selv kan bygge op mod os. (dette er muligt da vi har et åbent API - se vores API her)

Book os til opsætning/rådgivning integration

Webhops & betalingsløsninger

Alle vor webshop/betalingsløsnings integrationer er lavet og bliver vedligeholdt af IEX.
Du kan altid holde dig opdateret på IEXs løsninger og priser her

Blandt de mest populære webshops integrationer tæller blandt andet: Shopify, WooCommerce og Dandomain.

CRM/booking

Vi tilbyder direkte integration med Hairtools og Terapeutbooking

POS
Zettle (tidligere Izettle)

Projektstyring
Ordrestyring
Kala
Minuba

Lønsystemer
Salary
Danløn
Intect (tidligere Gratisal)

Andre integrationer
PLEO
Roger AI
Lunar
Likvido
Mileagebook