Opsæt din moms-integration til SKAT

I Meneto har du nu mulighed for at integrere dit regnskab med SKAT, så du automatisk kan indberette din moms og holde dig ajour med dit momsregnskab. Læs her, hvordan du sætter det op.

Sådan gør du:

• Login på din Meneto-bruger
  • Klik Rapporter
  • Klik på Momsopgørelse

Guide Billede 1 (uden logo)

• Klik på Opret forbindelse

Billede guide 2 (uden logo)

• Klik på Opret forbindelse i boksen, der kommer frem.
    • Du bliver nu sendt til TastSelv Erhverv på skat.dk.

Guide billede 3

Når du er inde på TastSelv Erhverv, skal du tillade adgang til Meneto/Billy. Det gør du sådan her:

1. Inde hos TastSelv Erhverv klikker du på Profil
    2. Klik på Rettigheder til TastSelv
    3. Klik på Autoriser revisor m.fl.
    4. Vælg NemVirksomhed - adgang for regnskabssystemudbyder
    5. Klik på den lille blå firkant med en hvid pil i.
    6. Skriv 33239106
    7. Klik på den lille blå firkant med en hvid pil i.
    8. Skriv en dato for dit ønskede udløb for "adgang for regnskabssystemudbyder"
    9. Tryk på Gem

Guide billede 4

Nu har du tilknyttet dit regnskab i Meneto med SKAT, og du skulle gerne have et billede a la nedenstående billede, på din skærm.

Guide BIllede 5

Har du spørgsmål til vores moms-integration med SKAT, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 78 77 33 66 eller på hello@meneto.com