(DK) Opsigelse i Meneto

Herunder kan du se, hvilke betingelser, der gør sig gældende, når du ønsker at opsige dit samarbejde med Meneto

Hvordan du opsiger i Meneto kan du herunder læse om.

Step 1: Send os en mail

Når du ønsker at opsige samarbejdet med Meneto skal du skrive til vores hovedmail: hello@meneto.com

I denne mail skal du helt kort skrive, at du ønsker at opsige samarbejdet med os og dertil skal du skrive, hvilken virksomhed(er) det drejer sig om. Du vil herefter modtage en ny mail fra Meneto hvori en opsigelsesblanket vil fremgå som skal udfyldes og sendes retur til hovedmailen.

Ved at vi får disse informationer fra dig som kunde, sikrer vi os at du automatisk bliver oprettet i Meneto's opsigelsesflow og opsiges korrekt ud fra den data du udfylder i blanketten.

Det er vigtigt at understrege, at opsigelsen først er gyldig så snart vi har modtaget din opsigelsesblanket. 


Step 2: Du modtager en kvittering på din opsigelse

Efter vi har modtaget din mail med ønsket om opsigelse, og du har inkluderet al info som beskrevet ovenfor, så opretter vi din opsigelsessag hos bogholderiet. 

 

Step 3: Send os dine bilag m.v. indtil sidst ønsket bogføringsdato

I opsigelsesblanketten har du ufyldt den sidste dato du ønsker at vi bogføre frem til. Denne dato kan senest være den dato du opsiges ud fra vores betingelser som er løbende måned + 1 måned.

Er aftalen med os, at der skal bogføres frem til f.eks. d. 31 Oktober. 2022 så bogfører vi kun frem til denne dato. Sørg derfor altid for at være i god tid, og få uploadet de sidste bilag inden din opsigelsesdato er overskredet. 

 

Step 4: Når vi er færdige med dit regnskab

Når vi er færdige med dit regnskab får du en besked fra os. Du er også velkommen til at skrive til vores support undervejs såfremt der skulle være noget at opdatere os omkring.

I den besked du får fra os fortæller vi dig, at nu er dit regnskab færdigbogført efter aftale og du kan hente din data inde fra mit.meneto.com såfremt du ikke skal flytte regnskabsprogram til Billy, som er vores søsterselskab.

Er det sidste tilfældet behøver du ikke at gøre noget med din data, men blot afvente at du i stedet kan logge ind på Billy via mit.billy.dk. Dette skal du dog afvente med at gøre indtil vi har givet grønt lys, da vi overdrager hele regnskabet til Billy den dag dit regnskab er bogført op.

Ved at vælge en løsning hvor du rykker over til Billy får du rabat på din opstart hos Billy samt en nem og bekvem overgang. Denne løsning sørger vi somsagt for og giver dig en større sikkerhed for at alt regnskab er ført korrekt over og at du er opdateret under hele processen, da vi er en samlet supportenhed i Meneto og Billy. 

 

Du er forpligtet til at eksportere data fra systemet og gemme det i op til 5 år i tilfælde af, at SKAT vil gennemgå dit regnskab. Du finder eksportmodulet i rapporter -> eksport -> backup.


Step 5: Læn dig tilbage

Du er nu færdig hos Meneto. Skulle du dog blive i tvivl om du har fået alt med, så tøv ikke med at tage fat på os.

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du skrive til os på hello@meneto.com eller ring på 78 77 33 66.