Processen for årsafslutning

Vi laver din årsafslutning for dig, og der er nogle forskellige trin i processen. Du kan få et overblik over dem herunder.
  • Har du en separat bankkonto til din virksomhed?

Vi skal bruge en CSV-fil fra din bank for hele regnskabsåret (1. januar-31. december), hvis ikke du har lavet en bankforbindelse på vores nye platform. Det skal vi, så vi kan dobbelttjekke at alting stemmer. Du kan tjekke om din bank er forbundet, hvis du går ind under Indstillinger (tandhjulet i bunden) → Bankkonti. Er din bank forbundet, står der “Din bank er forbundet”, og så behøver du ikke sende os en CSV-fil.

• Vi afstemmer resten af året
  • Vi sender dig en saldobalance til godkendelse og et link til et spørgskema, du skal udfylde ifm. årsafslutningen
  • Når du har udfyldt spørgeskemaet, opstiller vi dit årsregnskab.