(DK) Sådan uploader du bilag via Meneto mobilapp 

Er du i tvivl om hvordan du uploader bilag på andre måder, end ved at være logget på vores webplatform?


  I Meneto har vi også en mobil version af vores platform, hvor du kan tilgå dit regnskab i en komprimeret version. Du får et hurtigt overblik, mulighed for at uploade dine bilag ved enten at tage et billede, eller vælge fra kamerarullen - og så kan du selvfølgelig også sende faktura. Men i denne artikel skal det handle om bilag.
   Step 1: Find vores app "Meneto Software" i Google Play (Android) eller App Store (iOS)
    Når du har hentet vores app ned på din telefon skal du logge ind med den mail og adgangskode som du bruger på vores webplatform. Har du glemt koden kan du nulstille den.

    Image from iOS (6)

    Step 2: Upload dine bilag til os
    Den første skærm du bliver mødt af er vores overblik - det kender du formentlig fra webplatformen. For at uploade bilag (enten et nyt billede af en kvittering eller fra din kamerarulle) skal du klikke på det grønne kryds midt, nederst på skærmen herunder.

    Image from iOS (5)

    Step 3: Vælg "Upload bilag

    I rullegardinet skal du vælge den nederste på listen, der hedder "upload bilag". Herefter vil du blive præsenteret for, om du vil uploade nyt (tag et billede) eller du vil vælge fra din kamerarulle. Du kan dog ikke vælge flere ad gangen, såfremt du vælger fra kamerarullen. Så er du i gang🤓

    Image from iOS (4)

    Step 4: Upload dine bilag til os 
    Nu kan du uploade bilag til os. Vælg enten at tage et billede (hvis du fx har en fysisk kvittering liggende) eller vælge fra din kamerarulle. Når du har valgt et billede så skal du huske at tilføje følgende, for at vi får al information med om bilaget:

    - Navngiv bilaget

    - Tilføj betalingsmetode (bankoverførsel, kort eller kontant)

    - Kommentar - hvis det er relevant for bogføringen

    *En kommentar til dit bilag kan være forklarende for hvad du har købt. I eksemplet her har vi været i Elgiganten og sandsynligvis købt elektronik til firmaet. Derfor vil vi kommentere "Ipad til firmaet" eller "Computer til firmaet" alt afhængig af hvad der står på kvitteringen. På den måde bliver det bogført på den korrekte konto, jo mere specifik du kan være i din kommentering.


    Afslutningsvis klikker du på knappen "Tilføj bilag". Hvis du klikker på krydset i venstre hjørne er bilaget ikke blevet uploadet.

    Hvis du er i tvivl om du har gjort det korrekt, så kan du tjekke de seneste uploadede bilag ved at klikke på Bilagsindbakke.

    Image from iOS (3)

    Som anført ovenfor gør du med hvert enkelt bilag du har liggende i fysisk, printet form. Det er næsten lige som du kender det fra webversionen, hvor du uploader fra din computer. Nemt, ikke? 🤓

    Step 5: Læn dig tilbage 

     

    Hvis du har yderligere spørgsmål kan du skrive til os på hello@meneto.com eller ring på 78 77 33 66.