(DK) Sådan uploader du bilag via vores webapp

Er du i tvivl om, hvordan du skal uploade dine bilag til os via vores webapp? Læs herunder og se om det ikke kan hjælpe dig på vej.

Step 1: Log på mit.meneto.com

Først skal du logge på mit.meneto.com i dit valgte browservindue. Du skal logge ind med den mail og den adgangskode som du oprettede i begyndelsen. Har du glemt din kode kan du få den nulstillet.

Herunder ser du, hvordan vores login skærm ser ud når du indtaster web adressen.

Screenshot-1

Step 2: Vælg Bilag i menuen til venstre

Når du er logget ind skal du klikke på Bilag i menuen herunder.

Step 3: Upload bilag til os

Når du har klikket på Bilag skal du derefter klikke på "Kast dine bilag til os eller klik her for at uploade" som vist i cirklen herunder.

Ved at klikke kast dine bilag til os kan du "drag-and-drop" direkte i indbakken, hvilket betyder, at du kan markere 10 bilag på dit skrivebord på computeren eller i en særskilt mappe og trække dem og slippe dem i den firkant. Så ligger bilagene i "kø" og venter på, at du udfylder dem en for en. På den måde kan du nemmere holde styr på, hvor langt er du er kommet i rækkefølgen.

Klik her for at uploade foreslår, at du uploader fra en mappe eller et andet sted på din computer, ligesom du kender det når du skal uploade andre typer filer i andre programmer.

Begge dele er lige godt - det er op til dig, at finde ud af, hvad du bedst kan lide at bruge 🤓

Step 4: Udfyld dine bilag

For at vi bedst kan bogføre dine bilag og kvitteringer skal du huske at udfylde nogle informationer til os.

Når du har valgt et bilag, som du vil uploade, vil følgende skærm fremgå. Du skal vælge hvordan det er betalt (betalingsmetode) og evt. knytte en kommentar til bilaget, hvis det kan lette bogføringen af det. Derefter "upload bilag".

En kommentar til dit bilag kan f.eks. være hvad du har købt. Det kan være, at du har købt ind i Føtex til et kundemøde - det vil du i så fald skulle kommentere som "Indkøb til kundemøde" for at vi kan bogføre det korrekt.

Straks efter skal du kunne se bilaget i din bilagsindbakke - eventuelt skal du lige opdatere siden, så vil det ligge som modtaget.

Step 5: Læn dig tilbage

Nu har du uploadet dine bilag til os og derefter har vi 72 timer til at få dem bogført. Du skal være velkommen til at løbende uploade bilag til os, men lovningen om bogført inden for 72 timer er gældende fra tidspunktet bilaget blev uploadet på 🤓

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du skrive til os på hello@meneto.com eller ring på 78 77 33 66.